papafilipou-luna-park-logoLets Party @ PAPAFiLiPOU Luna Park

Το Luna Park PAPAFiLiPOU έχει δημιουργηθεί με στόχο να προσφέρει με ενθουσιασμό, ποιοτική ψυχαγωγία σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, όπως επίσης παγωτό άριστης ποιότητας σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας!

Ο χώρος προσφέρει παιχνίδια για όλες τις ηλικίες καθώς επίσης μια άριστα εξοπλισμένη καφετέρια με ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον όπου σερβίρονται ποτά, φαγητά, σνακ και κοκτέιλ με παγωτό και στην οποία φιλοξενούνται συχνά διάφορες εκδηλώσεις.

Μετά από επιθυμία της ευγενής πελατείας μας δημιουργήσαμε ένα προσιτό πακέτο για κάθε οικογένεια που θέλει να διοργανώσει το πάρτι γενεθλίων της.

papafilipou-luna-park-image03a

Πληροφορίες για το πάρτι

Το παιδικό πακέτο (τιμή ανά παιδί: €6.00) συμπεριλαμβάνει:

 • Προσκλήσεις για το πάρτι
 • Δωρεάν ποπ κορν
 • 6 φίσιες ανά παιδί για τα αυτοκινητάκια
 • Απεριόριστο δωρεάν παιχνίδι στα carousel, πολυπαιχνίδι με αναρριχήσεις, τσουλήθρες και κούνιες.
 • Δωρεάν χώρο στο café ή στο mini kiosk
 • Kid’s meal – Επιλογή φαγητού (Hamburger, κοτομπουκιές ή hot dog) με τηγανητές πατάτες και χυμό.

Κανονισμοί για το πάρτι

 • Διάρκεια πάρτι: 3 ώρες
 • Η προκαταβολή δίνεται τη μέρα της κράτησης
 • Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 15 ημέρες από την ημέρα κράτησης, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.
 • Τα πάρτι γίνονται εκτός από τις αργίες
 • Η τούρτα γενεθλίων, τα γλυκά και η επιλογή κοκτέιλ παραγγέλλονται από το κατάστημα μας, La Patisserie Panayiotis (Στασίνου 1Γ, 2404 Έγκωμη).

Για κρατήσεις:
Δευτέρα – Κυριακή 11:00 – 14:00, 16:30 – 19:30
Καλοκαιρινό ωράριο Δευτέρα – Κυριακή 18:00 – 21:00
28ης Οκτωβρίου 3, 2414 Έγκωμη, Λευκωσία | τηλ.: 22351554

papafilipou-luna-park-image02

και

papafilipou-luna-park-image03

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

Η ιστορία της P&P ice cream Entertainment ξεκίνησε το 1973 στην ερημική τότε περιοχή της Μακεδονίτισσας όταν οι κύριοι Παναγιώτης Χριστοφόρου και Παναγιώτης Παπαφιλίππου, παρόλα τα αρνητικά σχόλια που αναφέρθηκαν από τον επιχειρηματικό κόσμο της Λευκωσίας για την τολμηρή τους πράξη να ανοίξουν περίπτερο στην τότε απόμερη περιοχή της Μακεδονίτισσας τόλμησαν και δημιούργησαν αρχικά ένα μικρό περίπτερο. Ένα θείος τους είπε χαρακτηριστικά: «Kάμε καμιά δουλειά του χαϊρκού γιε μου που επίες στα χωράφκια να πουλάς παγωτό».

Στις αρχές του 1974 το περίπτερο στη Μακεδονίτισσα άρχισε να δουλεύει σαν παγωταρία με την προσθήκη μερικών παιχνιδιών. Στη συνέχεια λόγω της Τουρκικής εισβολής η Παγωτογωνιά πέρασε σε μια «νεκρή» περίοδο για περίπου τρεις μήνες. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν στο νησί μετά τον πόλεμο, η Παγωτογωνιά κατάφερε να κρατηθεί.

Συνεχίζοντας, το 1975 βελτιώνεται ελαφρώς το Λούνα Παρκ, όπως ξεκίνησε να αποκαλείτε, με την προσθήκη περισσότερων παιχνιδιών. Επεκτείνεται το υπόστεγο και στο δεύτερο οικόπεδο και ο χώρος μεγαλώνει αρκετά. Τότε η δουλειά αρχίζει να αυξάνεται λόγω του ότι, τη συγκεκριμένη περίοδο το Λούνα Παρκ ήταν η μόνη διέξοδος για τον κόσμο της Λευκωσίας.

Τα ωράρια των εργαζομένων τότε ήταν περίπου τα ίδια με τα σημερινά αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι ώρες λειτουργίας της παγωταρίας κρατούσαν μέχρι τις πρωινές ώρες. Τα Σαββατοκύριακα εργάζονταν μέχρι και 5-6 άτομα μέλη της οικογένειας τα περισσότερα. Οι τιμές των παγωτών ήταν τότε 3 γρόσια το μικρό και 5 γρόσια το μεγάλο!

Το 1980 δημιουργήθηκε παιδότοπος με δωρεάν παιχνίδια και συνεχίζει μέχρι σήμερα η συχνή ανανέωση του χώρου και των παιχνιδιών, δωρεάν και μη. Η ποιότητα του προϊόντος και η ποιοτική εξυπηρέτηση ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα μας. Τα εκτεταμένα ωράρια, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή όλων των ηλικιών και κοινωνικών τάξεων, με γνώμονα την ασφάλεια όλης της οικογένειας και ιδιαίτερα στα μικρά μέλη της ήταν αυτά που έλκυαν τον κόσμο και κράτησαν σταθερό το Λούνα Παρκ μέχρι σήμερα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Λούνα Πάρκ στεγάστηκαν και τα πρώτα «Go – Cards» στην Κύπρο, τα οποία αφαιρέθηκαν μετέπειτα λόγο ηχορύπανσης.

Το 2006 δημιουργήθηκε ένα café στο χώρο του Λούνα Παρκ μεγαλώνοντας έτσι την γκάμα των προϊόντων μας με επιδόρπια, σνακ, καφέδες κρύους και ζεστούς, χυμούς και αλλά εδέσματα, με τηλεόραση που μεταδίδει video clip όλων των ειδών μουσικής αλλά και αθλητικά και επίκαιρα γεγονότα, καλύπτοντας περισσότερο τις ανάγκες των πελατών μας.

Την ίδια χρονιά στον ίδιο χώρο, συγκεκριμένα στις 15/9/2006 με δαπάνες της εταιρείας εγκαινιάστηκε το Πάρκο του αγνοούμενου Θέμη Δράκου στο χώρο πράσινου δίπλα από την Παγωτογωνιά.

To 2007 τo Λούνα Παρκ το οποίο άνηκε στην «La Patisserie Panayiotis Ltd» κατατάσσετε σε ξεχωριστή εταιρεία, όπου ανήκει μέχρι σήμερα στην «P&P ICE CREAM ENTERTAINMENT LTD».

Από το 1975 και μετά υπήρξε μια συνεχής άνοδος και βελτίωσης στο Λούνα Παρκ PAPAFiLiPOU, και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα εμπλουτίζοντας την γκάμα των παγωτών μας σε γεύσεις αλλά και σε πιο εξειδικευμένα προϊόντα όπως διαιτητικά, διαβητικά και γκουρμέ προϊόντα (Νοσταλγία), προσπαθώντας πάντα να είμαστε επίκαιροι και βάση της τεχνολογίας έχουμε απώτερο στόχο να είμαστε Παγωτογωνιά και καφετερία 5 αστέρων!

«Η οικογένεια μας είστε εσείς γι’ αυτό σας σεβόμαστε με την ποιότητα μας»

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 23:00

Τρίτη

09:00 - 23:00

Τετάρτη

09:00 - 23:00

Πέμπτη

09:00 - 23:00

Παρασκευή

09:00 - 23:00

Σάββατο

09:00 - 00:30

Κυριακή

09:00 - 00:30